Designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile de Primăvară-Vară la Moldova Fashion Days, ediția a XI-a

Data publicării : 03.03.2017

591 Vizualizări

poster

Cel mai așteptat eveniment al modei din Republica Moldova este pe cale să facă revoluție în garderoba noastră! În perioada 25-26 martie va avea loc cea de-a XI-a ediție – Moldova Fashion Days în care 30 de designeri autohtoni își vor prezenta colecțiile de Primăvară-Vară.

 

În cadrul Moldova Fashion Days veți avea ocazia să admirați cele mai noi colecții ale brandurilor autohtone, iar articolele vestimentare care v-au cucerit din prima – pot ajunge în garderoba personală.  Evenimentul se va desfășura în cadrul showroom-ului Landrover Jaguar Volvo (bulevardul Cantemir 14).

 

La eveniment vor participa 300 de persoane în fiecare din cele două zile de prezentări de modă. Pe lângă deliciul vestimentar, cei prezenți la eveniment vor avea parte de muzică bună, show de lumini, și alte surprize pregătite de organizatori.

 

Moldova Fashion Days (MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.


Pe lângă cele două evenimente mari Moldova Fashion Days, în cadrul cărora podiumul este centrul atenției, pe parcursul anului mai sunt organizate și evenimente de tip pop-up în magazinele autohtone, unde consumatorii pot achiziționa articole și accesorii din noile colecții. Totodată, mai sunt organizate și evenimente fashion de prezentare a colecțiilor speciale în cadrul cărora vedetele, femeile de afaceri și liderii politici devin ambasadori ai brandurilor autohtone și pășesc cu încredere pe podium în calitate de modele.

 

Bilete la eveniment pot fi achiziționate prin intermediul site-ului iTicket.md. Mai multe detalii despre Moldova Fashion Days găsiți pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/events/1741896396126037/

author photo

Autor

Comentarii

Bine ați venit la novajobs

Selectați tipul de profil pentru înregistrare

Candidat
Companie
Oraș

Chișinău

Anenii Noi

Bălţi

Briceni

Cahul

Călărași

Cantemir

Căuşeni

Cimişlia

Comrat

Criuleni

Donduşeni

Dubăsari

Edineţ

Florești

Hânceşti

Ialoveni

Nisporeni

Orhei

Râşcani

Soroca

Străşeni

Tiraspol

Ungheni

Teleneşti

Rezina

Drochia

Făleşti

Glodeni

Leova

Ocniţa

Şoldăneşti

Vulcănești

Taraclia

Sîngerei

Ceadir-lunga

Țară

Moldova

Argentina

Africa de Sud

Albania

Andora

Armenia

Australia

Austria

Azerbadjan

Belgia

Bielorusia

Bosnia-Hertegovina

Bulgaria

Canada

Cipru

Croația

Danemarca

Elvetia

Emiratele Arabiei Saudite

Estonia

Finlanda

Franța

Georgia

Germania

Grecia

Irlanda

Irlanda de Nord

Islanda

Italia

Letonia

Liechtenstein

Lituania

Luxembourg

Macedonia

Malta

Marea Britanie

Monaco

Muntenegru

Norvegia

Olanda

Polonia

Portugalia

Cehia

România

Rusia

San Marino

Serbia

Slovacia

Slovenia

Spania

SUA

Suedia

Turcia

Ucraina

Ungaria

Vatican

Israel

Libia

China

Qatar

Oman

Iordania

Moldova