La Chișinău va avea loc Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social, ediția a III-a

Data publicării : 16.11.2017

769 Vizualizări

poster

Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social, ajunsă la cea de-a III-a ediție, va avea loc la Chișinău, pe 24 Noiembrie, între orele 09:00 – 15:00, în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11). La conferință vor participa experți din diferite țări, precum Belgia, Ungaria, Austria, Croația, România, antreprenori sociali locali, reprezentanți ai ONG-urilor, ai misiunilor diplomatice, precum și ai autorităților publice.

Scopul de bază al evenimentului este promovarea inițiativelor de antreprenoriat social în Republica Moldova. Pentru a participa la Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social este necesar să vă înregistrați, utilizând linkul https://goo.gl/forms/DvTy5z8YWKYe0Rnk2. Termenul limită pentru înregistrare este data de 17 noiembrie. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/events/100752907364527/.

Cum să dezvolți eficient afacerea ta” – Seminar gratuit cu Lorand Soares Szasz

 

 

Antreprenorii din Republica Moldova au acum o nouă oportunitate de dezvoltare – pe 28 Noiembrie, cu începere de la ora 10:00, la Chiținău va avea loc seminarul gratuit „Cum să dezvolți eficient afacerea ta” organizat de Lorand Soares Szasz. Astfel, fie că vă doriți o creștere financiară sau vreți să aflați noi strategii pentru a construi o echipă puternică și productivă, acest seminar vă va oferi răspuns la multe dintre întrebările pe car ele aveți la capitolul afaceri.

Seminarul „Cum să dezvolți eficient afacerea ta” va fi împărțit în două sesiuni, la care vă puteți înscrie utilizând următoarele linkuri:

Sesiunea 10:00 – 13:30 - http://bit.ly/2ik0FeK;

Sesiunea 17:00 – 20:30 - http://bit.ly/2htAAdz;

Pe parcursul ultimilor 8 ani la acest seminar au participat peste 140.000 de antreprenori și oameni interesați de creșterea afacerilor.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului veți afla cum să aplicați câteva tehnici simple, care vă vor ajuta să găsiți soluții optime la cele mai frecvente probleme cu care se confruntă antreprenorii. Participând la seminar veți învăța să analizați economia și să identificați când începe criza și când se termină.

De asemenea, Lorand Soares Szasz va prezenta cele două metode prin care puteți găsi acele strategii de marketing care chiar funcționează pentru afacerea pe care o conduceți. În cele din urmă, veți învăța să folosiți cea mai puternică strategie pentru creșterea vânzărilor.

Seminarul „Cum să dezvolți eficient afacerea ta” reprezintă și o oportunitate foarte bună pentru a face networking și a descoperi noi parteneri. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/events/406362856446738/.

author photo

VIORICA URSACHI

Cel mai frumos lucru în activitatea pe care o am este să scriu despre oameni! Am cunoscut oameni cu povești de viață impresionante, iar când scriu despre curaj, ambiție și succes îmi iau doze triple de mândrie. Cred că libertatea este cheia succesului, atunci când oamenii sunt lăsați să facă ceea ce vor, se întâmplă lucruri minunate.

Comentarii

Bine ați venit la novajobs

Selectați tipul de profil pentru înregistrare

Candidat
Companie
Oraș

Chișinău

Anenii Noi

Bălţi

Briceni

Cahul

Călărași

Cantemir

Căuşeni

Cimişlia

Comrat

Criuleni

Donduşeni

Dubăsari

Edineţ

Florești

Hânceşti

Ialoveni

Nisporeni

Orhei

Râşcani

Soroca

Străşeni

Tiraspol

Ungheni

Teleneşti

Rezina

Drochia

Făleşti

Glodeni

Leova

Ocniţa

Şoldăneşti

Vulcănești

Taraclia

Sîngerei

Ceadir-lunga

Țară

Moldova

Argentina

Africa de Sud

Albania

Andora

Armenia

Australia

Austria

Azerbadjan

Belgia

Bielorusia

Bosnia-Hertegovina

Bulgaria

Canada

Cipru

Croația

Danemarca

Elvetia

Emiratele Arabiei Saudite

Estonia

Finlanda

Franța

Georgia

Germania

Grecia

Irlanda

Irlanda de Nord

Islanda

Italia

Letonia

Liechtenstein

Lituania

Luxembourg

Macedonia

Malta

Marea Britanie

Monaco

Muntenegru

Norvegia

Olanda

Polonia

Portugalia

Cehia

România

Rusia

San Marino

Serbia

Slovacia

Slovenia

Spania

SUA

Suedia

Turcia

Ucraina

Ungaria

Vatican

Israel

Libia

China

Qatar

Oman

Iordania

Moldova